RTX 4060 sistem GTA 6'da kaç FPS verir?

yusuf fwwf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC'm de 16 GB RAM, RTX 4060 ve i7 13650HX bulunuyor. Bu PC ile GTA 5 Enhanced de 2 k da full ayarlarda DLSS kalite modda 60 70 FPS alıyorum. GTA 6 da hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Yüksek ayar açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim PC'm de 16 GB RAM, RTX 4060 ve i7 13650HX bulunuyor. Bu PC ile GTA 5 Enhanced de 2 k da full ayarlarda DLSS kalite modda 60 70 FPS alıyorum. GTA 6 da hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Yüksek ayar açar mı?

Tahminim medium-high civarında 1080p 60 FPS oynamalısınız. Tabii bu bir varsayım DLSS ve fg işin içine girdiği için 60+ alacağınızı düşünüyorum.

hocam günün sonunda bu oyunları oynanmasın ya da sadece high end makinelerde çalışsın diye yapmıyorlar. şu an konuşmak için çok erken pc port'u çıkana kadar en az 2,5 yılı var ama rockstar bırak 4060'ı daha düşük bilgisayarlarda da çalışsın diye şu an insanlara maaş ödüyor.
ben rahat bir şekilde 4060'ta çalışacağını düşünüyorum ama şu an kaç fps alacağını hangi ayarlarda açabileceğini geliştiriciler bile bilmiyordur.

2K düşük-orta ayarlarda 60 verebilir.

Ben bu gibi sorularda Cyberpunk'ın biraz daha üstünü düşünerek cevaplamayı seviyorum henüz açıklanmamış olsa da. 1080'de frame gen ile her türlü 60 ve üstü alınabilir bence. Path tracing açmadan belki de. Yazılım her türlü kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…