RTX 4060 sistem için oyun tavsiyesi

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x16
SSD veya HDD modeli
1 tb ssd
Ekran kartı
rtx 4060
Anakart
msi b550m pro vdh
İşlemci
r5 5600x
Yeni bir sistem topladım fakat oynayacak oyun olmadığından 2 gündür öylece kapalı duruyor.
Oyun tavsiyeleriniz var mı?
Bitirdiğim oyunlar:
Dying Light 1-2
Forza Horizon 4-5
Farming SIM 19-22-25(alınabilecek en pahalı traktörleri ve ekin biçerleri aldım yani bitirmiş olarak sayıyorum çünkü alacak bir şey kalmadı)
Carx street PC.
(Sistemimde rahat 60 FPS oynayabileceğim oyunları önerin)

Kral 4060'ım var diye hava atmana gerek yok bende de var önüne gelen oyunu oynarsın o anlamda sorduysanda hikayeli oyun oyna favorim RDR 2. Horizon Zero Dawn, Witcher, The Last of Us Part 2, Cyberpunk 2077 vb sarmaz dersende git CS veya Valorant oyna.

Witcher, GoW ve RDR2, Ghost of Tsushima deneyebilirsiniz hepsini ultrada rahat oynarsınız 1080p de. Bunları bitirince de Valorant'ta rank kasabilirsiniz ben öyle yaptım.

Hava attığımdan değil Last of Us part 1 denemiştim aldığımda Ultra-high ayarlarda 40-50 FPS alıyordum bu yüzden oynamak istemedim. Mid-Low aldığımdada kötü oluyor. Demek istediğim Ultra ayarlarda rahat 60 FPS oynayabildiğim bir oyun oynamak istiyorum. Sanırım 40-50 FPS almamın nedeni 8 GB VRAM'miş.

Witcher, GoW ve RDR2, Ghost of Tsushima deneyebilirsiniz hepsini ultrada rahat oynarsınız 1080p de. Bunları bitirince de Valorant'ta rank kasabilirsiniz ben öyle yaptım.

Zaten GoW Ragnarok indiriyorum şu an %72'de yüklenince deneyeceğim onu da hocam tavsiye için teşekkürler.
RDR2 yeni indi akşam vakit bulabilirsem deneyeceğim.
Ghosts of Tsushima harika görünüyor grafikler ve oynanış çok güzel gözüküyor fakat cüzdanımda sadece 40 dolar var yarım karta para atıp onu da yükler denerim hocam sağ olun.

Pardon hocam Witcher'ı bitirilenlere koymayı unutmuşum çok severek bitirdim tavsiyeniz için teşekkürler.
VCS ve Valorant artık sıktı CS'de hileden geçilmiyor Valorant'ta Smurf'den geçilmiyor yücelik 1'de sürünüyorum çok sıkıldım artık.
Horizon Zero Dawn'da güzel duruyor fakat şu anlık Steam cüzdanımda yok para yüklediğimde alırım denerim onu da teşekkürler.
Cyberpunk'da hala oyunu mahveden buglar oluyor mu en son Enis Kirazoğlu'nun videosunda görmüştüm save patlatan buglar falan oluyordu almaktan çekinmiştim.

Son düzenleme:

Kral CS de çok da hile yok aslında ama Valorant cidden smurf her eloda var radi de bile smurf var vallahi.

Kral CS de çok da hile yok aslında ama Valorant cidden smurf her eloda var radi de bile smurf var vallahi.

Her 10 polonya ranked maçın 9'u hileydi hocam nasıl çok yok
sanırım seçkin almadığımdan bu kadar fazla geliyor.

Her 10 Polonya ranked maçın 9'u hileydi hocam nasıl çok yok
Sanırım seçkin almadığımdan bu kadar fazla geliyor.

Olabilir aslında rankedda cok nadir geliyor bana cok iyi oynamadığımdanda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…