Arkadaşlar bende R5 5600 ve yanında da ekran kartı RX550 vardı, onu RTX 4060'a çevirdim fakat maalesef Valorant'ta sorun olmamasına rağmen GTA V de ne az ne de yüksek ayarda iyi FPS alıp çok fazlasıyla drop yiyorum, oynayamıyorum. Çözümü nedir?
Arkadaşlar bende R5 5600 ve yanında da ekran kartı RX550 vardı, onu RTX 4060'a çevirdim fakat maalesef Valorant'ta sorun olmamasına rağmen GTA V de ne az ne de yüksek ayarda iyi FPS alıp çok fazlasıyla drop yiyorum, oynayamıyorum. Çözümü nedir?
Valorant işlemci odaklı bir oyun, ama gta 5, ekran kartı odaklı bir oyun, ekran kartı driver'ın güncel mi? Çözünürlüğün ne? Gelişmiş Grafik Ayarları ne durumda?
Hayır olmaz, çünkü bende 4060, R5 5600 ikilisindeyim ve bu tarz sorunlar yaşamıyorum.
Valorant işlemci odaklı bir oyun, ama GTA 5, ekran kartı odaklı bir oyun, ekran kartı Driver'ın güncel mi? Çözünürlüğün ne? Gelişmiş grafik ayarları ne durumda?
Driverlar güncel zaten ekran kartını dün taktım, onun dışında çözünürlük 1920x1080 gelişmiş grafik ellemedim, grafik ayarları normalde şu an ama hala aynı.
Driverlar güncel zaten ekran kartını dün taktım, onun dışında çözünürlük 1920x1080 gelişmiş grafik ellemedim, grafik ayarları normalde şu an ama hala aynı.