Merhaba benim 4060 ekran kartlı ve 5600 işlemcili bir masaüstü PC var yurt dışı PS 5 Pro tek kol ile kafa kafaya takas yapılır mı yoksa 4K monitör alıp PC'den devam mı edeyim?
Hocam fps oyunlarından aşırı sıkıldım hikayeli oyunlar fifa forza belki cod veya Fortnite gibi oyunlar oynarım 4 k şekilde oynamak istediğim için ps5 pro ya daha yakinim satarken de daha fazla edeceğini düşünüyorum
Hocam FPS oyunlarından aşırı sıkıldım hikayeli oyunlar FIFA Forza belki CoD veya Fortnite gibi oyunlar oynarım 4 k şekilde oynamak istediğim için PS5 Pro'ya daha yakinim satarken de daha fazla edeceğini düşünüyorum.
Hocam dediğinize göre elimdeki sistemle 2k bile oynayamam canlı oynamam istediğim için çok kararsız kaliyorum ps 5 kabul etmemde pronun pahalı olması satarken ucuza gitmeyecek olması aklımı çelmiyor değil
Hocam dediğinize göre elimdeki sistemle 2K bile oynayamam canlı oynamam istediğim için çok kararsız kalıyorum PS 5 kabul etmemde Pro'nun pahalı olması satarken ucuza gitmeyecek olması aklımı çelmiyor değil.
Hocam takas kısmına bir şey diyemeyeceğim ama o işlemci-ekran kartı kombosu 2K için yeterli değil. Ayrıca 8 GB VRAM'li ekran kartı ile en fazla 2K için medium ayarlarda oynayabilirsiniz oyunları.
Hocam takas kısmına bir şey diyemeyeceğim ama o işlemci-ekran kartı kombosu 2K için yeterli değil. Ayrıca 8 GB VRAM'li ekran kartı ile en fazla medium ayarlarda oynayabilirsiniz oyunları.