Froster_xx
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- RAM 16 GB.
- Ekran kartı
- Rtx 4060
- Anakart
- 1 × MSI B450M-A PRO MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 41
- İşlemci
- Amd ryzen 5 5600x
Arkadaşlar sistem özelliklerim.
RTX 4060 PNY.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Kingston Beast KF432C16bb 8 GB (2 tane ) RAM.
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 anakart.
Lexar NM610PRO 1TB 3300/2600 MB/sn SSD.
Oyunda tercih ettiğim ayar ise RT+Ultra DLSS quality modunda1080p çözünürlük.
Mesela The Witcher 3 veya başka türlü oyunlarda grafikler Full olsa bile etraf bir tuhaf, çevre biraz kalitesiz karakterin yüzünde hafif pixelleşmeler var. Acaba sorun sistemden mi kaynaklıdır? Yoksa başka bir şey mi vardır. 2 gündür forumlarda geziyorum bir sürü ayar bakıyorum olmuyor. The Witcher 3'ten örnek vereyim DLSS kalite modunda DLSS kapatınca görüntü daha da kötü oluyor sebebini bilmiyorum. Sistem daha yeni sistemde bir problem var mı diye öğrenebileceğim program var mı ekran kartı ve işlemci özellikle. Ne kadar ayar denersem deneyim oyun ayarları ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum daha önce sorunu yaşamış kişiler özellikle yardımcı olursa çok sevinirim. Yol yakınken ince hesap ile görüşüp sistemin yenisini de talep edebilirim sorunu iyi düşünüp iyi analiz etmem gerekiyor ama yani garanti işini çok sevmiyorum.
Benim bir diğer tahminim de monitörden kaynaklı oluyor olabileceği.
ty.gl
Monitörüm bu ve bilmiyorum sistemin geneline göre zayıf mı kalıyor acaba bu sorunlar ondan mı?
RTX 4060 PNY.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Kingston Beast KF432C16bb 8 GB (2 tane ) RAM.
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 anakart.
Lexar NM610PRO 1TB 3300/2600 MB/sn SSD.
Oyunda tercih ettiğim ayar ise RT+Ultra DLSS quality modunda1080p çözünürlük.
Mesela The Witcher 3 veya başka türlü oyunlarda grafikler Full olsa bile etraf bir tuhaf, çevre biraz kalitesiz karakterin yüzünde hafif pixelleşmeler var. Acaba sorun sistemden mi kaynaklıdır? Yoksa başka bir şey mi vardır. 2 gündür forumlarda geziyorum bir sürü ayar bakıyorum olmuyor. The Witcher 3'ten örnek vereyim DLSS kalite modunda DLSS kapatınca görüntü daha da kötü oluyor sebebini bilmiyorum. Sistem daha yeni sistemde bir problem var mı diye öğrenebileceğim program var mı ekran kartı ve işlemci özellikle. Ne kadar ayar denersem deneyim oyun ayarları ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum daha önce sorunu yaşamış kişiler özellikle yardımcı olursa çok sevinirim. Yol yakınken ince hesap ile görüşüp sistemin yenisini de talep edebilirim sorunu iyi düşünüp iyi analiz etmem gerekiyor ama yani garanti işini çok sevmiyorum.
Benim bir diğer tahminim de monitörden kaynaklı oluyor olabileceği.
ACER Ka240y 23.8" 1 Ms 75 Hz Freesync Full Hd Va Led Monitör - Fiyatı, Yorumları
ACER Ka240y 23.8" 1 Ms 75 Hz Freesync Full Hd Va Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: