Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #31 Froster_xx dedi: Bütün ayarların fotoğrafını atıyorum. Bu arada 3D ayarlarının yönetilmesi için de ayar önerileriniz varsa hazırım tercihim kaliteden yana. PC hocasının yeni sistem aldıktan sonra yapılması gereken şeyler videosundaki ayarları yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayarlarda bir sıkıntı göremedim fakat isterseniz özel ayarlar yerine otomatik olarak kaliteye çekip deneyin.
Froster_xx dedi: Bütün ayarların fotoğrafını atıyorum. Bu arada 3D ayarlarının yönetilmesi için de ayar önerileriniz varsa hazırım tercihim kaliteden yana. PC hocasının yeni sistem aldıktan sonra yapılması gereken şeyler videosundaki ayarları yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayarlarda bir sıkıntı göremedim fakat isterseniz özel ayarlar yerine otomatik olarak kaliteye çekip deneyin.
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #32 myhtai dedi: Şimdilik sabret hocam. Birkaç gün daha araştır. Şu konulara da bakabilirsin bakmadıysan. Çözüldü: RTX 4060 Ti RDR2'de görüntü kalitesi düşük ve RTX 4060 Ti sistem RDR2'de bulanık görüntü veriyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben senden çok ümitliyim ya. Synth3x dedi: Hocam ben ayarlarda bir sıkıntı göremedim fakat isterseniz özel ayarlar yerine otomatik olarak kaliteye çekip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim aynı :/
myhtai dedi: Şimdilik sabret hocam. Birkaç gün daha araştır. Şu konulara da bakabilirsin bakmadıysan. Çözüldü: RTX 4060 Ti RDR2'de görüntü kalitesi düşük ve RTX 4060 Ti sistem RDR2'de bulanık görüntü veriyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben senden çok ümitliyim ya. Synth3x dedi: Hocam ben ayarlarda bir sıkıntı göremedim fakat isterseniz özel ayarlar yerine otomatik olarak kaliteye çekip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim aynı :/
M Metehan Kalip Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #33 Froster_xx dedi: Bütün ayarların fotoğrafını atıyorum. Bu arada 3D ayarlarının yönetilmesi için de ayar önerileriniz varsa hazırım tercihim kaliteden yana. PC hocasının yeni sistem aldıktan sonra yapılması gereken şeyler videosundaki ayarları yaptım. Genişletmek için tıkla... Şu ayarları uygular mısın birkaç farklılık gördüm sağ alttan geri yükle deyip öyle dene. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-10 200904.png 17,2 KB · Görüntüleme: 33 Ekran görüntüsü 2024-07-10 2009251.png 20,7 KB · Görüntüleme: 33 Ekran görüntüsü 2024-07-10 2009502.png 19,3 KB · Görüntüleme: 32
Froster_xx dedi: Bütün ayarların fotoğrafını atıyorum. Bu arada 3D ayarlarının yönetilmesi için de ayar önerileriniz varsa hazırım tercihim kaliteden yana. PC hocasının yeni sistem aldıktan sonra yapılması gereken şeyler videosundaki ayarları yaptım. Genişletmek için tıkla... Şu ayarları uygular mısın birkaç farklılık gördüm sağ alttan geri yükle deyip öyle dene.
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #34 Metehan Kalip dedi: Şu ayarları uygular mısın birkaç farklılık gördüm sağ alttan geri yükle deyip öyle dene. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum.
Metehan Kalip dedi: Şu ayarları uygular mısın birkaç farklılık gördüm sağ alttan geri yükle deyip öyle dene. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum.
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #35 Hocam doku süzmeyi yüksek performansa almışsınız zaten görüntüyü kötüleştiren ayar genelde o olur onu kaliteye alıp deneyebilir misiniz?
Hocam doku süzmeyi yüksek performansa almışsınız zaten görüntüyü kötüleştiren ayar genelde o olur onu kaliteye alıp deneyebilir misiniz?
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #36 Sokaner dedi: Hocam doku süzmeyi yüksek performansa almışsınız zaten görüntüyü kötüleştiren ayar genelde o olur onu kaliteye alıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum.
Sokaner dedi: Hocam doku süzmeyi yüksek performansa almışsınız zaten görüntüyü kötüleştiren ayar genelde o olur onu kaliteye alıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum.
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #37 Froster_xx dedi: Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum. Genişletmek için tıkla... En yüksek neyse o
Froster_xx dedi: Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum. Genişletmek için tıkla... En yüksek neyse o
M Metehan Kalip Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #38 Froster_xx dedi: Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum. Genişletmek için tıkla... İki türlüsünü dene.
Froster_xx dedi: Kaliteye mi alayım yoksa yüksek kaliteye mi dostum. Genişletmek için tıkla... İki türlüsünü dene.
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #39 Metehan Kalip dedi: İki türlüsünü dene. Genişletmek için tıkla... Şu an ayarları kurcalayıp geliyorum hala aktif olursanız sonuçları paylaşacağım.
Metehan Kalip dedi: İki türlüsünü dene. Genişletmek için tıkla... Şu an ayarları kurcalayıp geliyorum hala aktif olursanız sonuçları paylaşacağım.
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #40 Froster_xx dedi: Şu an ayarları kurcalayıp geliyorum hala aktif olursanız sonuçları paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
Froster_xx dedi: Şu an ayarları kurcalayıp geliyorum hala aktif olursanız sonuçları paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.