İşlemci zayıf.
işlemci bence ideal sorun minecraftta cs2 de falan 250-300 fps alıyorumİşlemci zayıf
The Last of Us 2 oyununda DLSS açık 200 FPS'i görürken full kalitede Minecraft'ta 100 FPS'i gecemiyorum.
Sistemim.
Ryzen 5 5500.
RTX 4060.
32 GB DDR4 3200MHz RAM.
Oyunun ekran kartını kullandığına emin miyiz?The Last of Us 2 oyununda DLSS açık 200 FPS'i görürken full kalitede Minecraft'ta 100 FPS'i gecemiyorum.
Sistemim.
Ryzen 5 5500.
RTX 4060.
32 GB DDR4 3200MHz RAM.
8 de chunklar ayrıca optifine kullanıyorumChunkları çok açıtsayınız ondan olabilir biraz kısıp dener misiniz?
ya oyun ekran kartı kullanmıyor pek islemci ve ram kullaniyor ama önceden böyle değildi 1000 fpsleri gördüğümü biliyorumOyunun ekran kartını kullandığına emin miyiz?
Hocam RTX ekran kartınızı kullanmaya zorlayım shader dener misiniz?8 de chunklar ayrıca optifine kullanıyorum
ya oyun ekran kartı kullanmıyor pek islemci ve ram kullaniyor ama önceden böyle değildi 1000 fpsleri gördüğümü biliyorum
bilgisayarı kapattım yarin deneyecegimHocam RTX ekran kartınızı kullanmaya zorlayım shader dener misiniz?
Ayrıca shader seçme ekranında iken sağ altta hangi GPU kullanıldığı yazması lazım.
kral onu denemedimde oyuna 1.21.6 optifine ile girince full kalite chunkler 18 de 600 fps altı zar zor goruyorum bide grafik ayarları kısmından gücü ekran kartına verdimHocam RTX ekran kartınızı kullanmaya zorlayım shader dener misiniz?
Ayrıca shader seçme ekranında iken sağ altta hangi GPU kullanıldığı yazması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.