RTX 4060 sistem nasıldır?

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Merhaba dostlar. Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve bu hazır sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Şu an kafamı karıştıran tek negatif şey ekran kartının 8 GB olması fakat zaten bu ekran kartının daha yüksek bir VRAM modeli yok. Olumlu olumsuz yönüyle yorum yaparsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.

Bu arada sıvı soğutucu da kullanmayı düşünüyorum, bilgisayar için ne kadar bir fark yaratır ve 1800-1900 TL'ye değer bir sıcaklık düşüşü yaşatır mı? Ayrıca SSD hafızasını 1 TB yapmak ve Ram'leri de 3600 MHz olanlardan almayı düşünüyorum.

Bunu alabilirsin.

Ekran kartı daha güçlü.
Sıvı soğutucuya gerek yok güzel bir kule tipi soğutucu alın o yeterli olur.
Hocam SSD ve Ram'leri de hafif arttırmak istiyorum, bu sefer bu sistem biraz pahalıya patlıyor. Ne yapsam bilemedim. Bu sıvı soğutucu ve diğer parçaların kapatsitesini biraz arttınca fiyatı birkaç bin geçiyor. RTX 3060 12GB sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kötü. Sıvı soğutmaya gerek yok. Ramleri kendiniz takarsınız ekstra alıp sorun yok.

Kötü. Sıvı soğutmaya gerek yok. Ramleri kendiniz takarsınız ekstra alıp sorun yok.
Hocam 5-7 dakika içerisinde tekrar bir başlık açıyorum 2 sistemi karşılaştırmak için, yorumunu belirtirsen sevinirim.

Hocam bu site güvenli midir? Alan biriniz veya tanıdığınız var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…