A.K.A NASUS
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
- RAM
- 16GB Kingston Fury
- SSD veya HDD modeli
- WD Blue SN570 500GB WD blue sata 500GB SSD
- Ekran kartı
- Gigabyte RTX 4060
- Anakart
- A320-S2H
- İşlemci
- Ryzen 5 3600
Merhaba AYT'den önce kapattığım ve normal çalışan bilgisayarım sabah da normal çalışıyordu fakat şimdi açtığımda kasıyor, ekranda yırtılmalar oluyor sistem açılırken ekran kapanıyor biraz bekliyor sonra açılıyor gibi. 2-3 tane hata ilgimi çekti:
1-The Secure Boot Update failed to Update'a Secure Boot variable with error hatası.
2-Distributedcom hataları: Hepsinde "1084" hatası.
2. Jatada bazı şeylerin açılamadığından falan bahsediyor tek tek yazmayacağım.
GPU mu bozuldu acaba driverlarda mı bir hata var diye DDU ile temiz kurulum yaptım ama bir şey fark ettim. GPU driverını kurmadan önce kurulurken falan kasmayan makine kasıyor. Ama GPU ile alakalı hiçbir sorun yok. Saat gece 3 ten itibaren sorunlar yukarıdaki ikisi sadece.
Ne yapmalıyım?
1-The Secure Boot Update failed to Update'a Secure Boot variable with error hatası.
2-Distributedcom hataları: Hepsinde "1084" hatası.
2. Jatada bazı şeylerin açılamadığından falan bahsediyor tek tek yazmayacağım.
GPU mu bozuldu acaba driverlarda mı bir hata var diye DDU ile temiz kurulum yaptım ama bir şey fark ettim. GPU driverını kurmadan önce kurulurken falan kasmayan makine kasıyor. Ama GPU ile alakalı hiçbir sorun yok. Saat gece 3 ten itibaren sorunlar yukarıdaki ikisi sadece.
Ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: