RTX 4060 sistem önerisi

GaMeMonsTer55

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 4060 sistem bakıyorum. En fiyat performans ve güzel olan sistemleri önerebilirseniz çok sevinirim. Bir de B550M-K gibi anakartlar bu iyi ekran kartını destekleyenler mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar RTX 4060 sistem bakıyorum. En fiyat performans ve güzel olan sistemleri önerebilirseniz çok sevinirim. Bir de B550M-K gibi anakartlar bu iyi ekran kartını destekleyenler mi? Şimdiden teşekkür ederim.
4060'lı dediğinizden bunu atıyorum.Hocalarım daha iyisini atar.

Daha 2 gün önce bende bu sistemi aldım kasayı MSI yaparsan çok daha iyi olur PSU güvenliği önemli.

4060'lı dediğinizden bunu atıyorum. Hocalarım daha iyisini atar.

Hocam bune? xd

Bütçeniz nedir? Belki bütçenize uygun daha iyi bir sistem bulabiliriz.

Bütçe 28 bin ise 4060'dan çok daha iyi, DDR5 4060 Ti bir sistem önerebilirim:

Özelleştirme olarak:
-SSD'yi "Verbatim 1TB VI 5000 PCIE4 NVME M.2 SSD (Okuma 5000MB / Yazma 4500MB)" yapın.
-Kasayı "MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX" yapın.

Toplamda 27.753 TL tutuyor.

Bütçe 28 bin ise 4060'dan çok daha iyi, DDR5 4060 Ti bir sistem önerebilirim:

Özelleştirme olarak:
-SSD'yi "Verbatim 1TB VI 5000 PCIE4 NVME M.2 SSD (Okuma 5000MB / Yazma 4500MB)" yapın.
-Kasayı "MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX" yapın.

Toplamda 27.753 TL tutuyor.
hocam ram'i de 32 GB yapsak 30 bin civarına geliyor fiyat. sistem gerçekten iyi oluyor mu sizce? kusursuz 3-4 sene geçirirtir mi?

hocam ram'i de 32 GB yapsak 30 bin civarına geliyor fiyat. sistem gerçekten iyi oluyor mu sizce? kusursuz 3-4 sene geçirirtir mi?
Tabii ki 32 GB yaparsanız daha iyi ayrıca Anakartı da B650M-B yapın. 3-4 sene değil daha fazla bile kullanırsınız. Dönemin oyunlarının optimizasyonları iyi, bu sistem ile bir sorun yaşamazsınız. Ek bilgi olarak GTA 6'yı bile yüksek ayarlarda açar hatta oyuna DLSS eklenirse DLSS ile de çok rahat olur. Kısaca sistem size bırakın 3-4'ü, 7-8 hatta 10 yıl bile yeter.

Tabii ki 32 GB yaparsanız daha iyi ayrıca Anakartı da B650M-B yapın. 3-4 sene değil daha fazla bile kullanırsınız. Dönemin oyunlarının optimizasyonları iyi, bu sistem ile bir sorun yaşamazsınız. Ek bilgi olarak GTA 6'yı bile yüksek ayarlarda açar hatta oyuna DLSS eklenirse DLSS ile de çok rahat olur. Kısaca sistem size bırakın 3-4'ü, 7-8 hatta 10 yıl bile yeter.
Hocam ilginize teşekkürler. Anakart, SSD sizin dediğinizi seçtim. Ram (Ram'de 32GB yapmak için iki seçenek çıkıyor biri PRO modeli diğeri normal) hangisini önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı