RTX 4060 sistem PUBG Mobile'da donuyor

Ahmet00099

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GameLoop'tan PUBG Mobile indirdim ama oyun kasiyor. Ne yapmam lazim kasmamasi icin?

120 FPS'si aktif ettim o da kasiyor, normal ayarlarda da kasiyor. GameLoop ayarlarini yapmama ragmen drop cok giriyor.

PC.
RTX 4060.
Ryzen 5 5500.
16 GB RAM.
SSD de oyun.

Ne yapmam lazim kasmamasi icin yardimci olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba GameLoop'tan PUBG Mobile indirdim ama oyun kasiyor. Ne yapmam lazim kasmamasi icin?

120 FPS'si aktif ettim o da kasiyor, normal ayarlarda da kasiyor. GameLoop ayarlarini yapmama ragmen drop cok giriyor.

PC.
RTX 4060.
Ryzen 5 5500.
16 GB RAM.
SSD de oyun.

Sisteminiz çok iyi olsa bile kasar. GameLoop'un optimizasyonu çok kötü. Yani o kadar güncelleme getiriyorlar şu sorunları iyileştiremiyorlar.

Maalesef normal hocam. Mesela ben arada kozmik Karınca izliyorum adamın sistemi sizinkini beşe katlar ama onda da oyuna arada bir ciddi droplar giriyor. Steam Pubg oynamayı deneyebilirsiniz, Pubg Mobile adı üstünde mobil bir oyun. 60FPS sıkıntısız oynayabilmek için 20k banında telefon bakabilirsiniz veya 15-20 bandında tabletler var Apple olursa daha iyi olur.

PC.
RTX 4060.
Ryzen 5 5500.
16 GB RAM.
SSD de oyun.

Sorun emulatörlerde zaten. Bir emulatör ararken ilk önce diğerlerine göre ne kadar kasıyor diye karşılaştırma yapılır. Ayrıca pubg mobile bilgisayarda zaten donmadan oynanmaz.

Maalesef normal hocam. Mesela ben arada kozmik karınca izliyorum adamın sistemi sizinkini beşe katlar ama onda da oyuna arada bir ciddi droplar giriyor. Steam PUBG oynamayı deneyebilirsiniz, PUBG Mobile adı üstünde mobil bir oyun. 60FPS sıkıntısız oynayabilmek için 20k banında telefon bakabilirsiniz veya 15-20 bandında tabletler var Apple olursa daha iyi olur.

Steam PUBG'de aynı hocam oyunun optimizasyonu leş yani bir çözemediler Unreal Engine 5'e geçerlerse belki düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı