RTX 4060 sistem sinyal yok hatası veriyor

Ggyasu

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırlamak için ayarlardan sıfırladım daha sonrasında siyah ekran verdi bende açıp kapatayım dedim, yapınca da sinyal yok hatası verip monitör kendini her 10 saniyede açıp kapamaya devam etti. Ne yapabilirim? Biri yardım etsin.

Crown Silver | AMD Ryzen 5 5600 | 2x8 GB DDR4 | Colorful RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD.

BIOS geliyor mu?

İlgimi çekti. Bildirim gelmesi için yazıyorum...

Bende de aynı durum olmuştu. RAM'lerin yerini değiştirip bilgisayarı açtığımda düzelmişti

Ayarlardan yapmayın dilimizde tüy bitti. Al işte...

Bende de aynı durum olmuştu. RAM'lerin yerini değiştirip bilgisayarı açtığımda düzelmişti
Korkuom ya çok cahilim o konuda bilgisayarcıya yaptırmıştık aldığımızda

BIOS geliyor mu?
Çok cahilim bios ne demek

Yarın denerim artık yapacak birşey yok

Ayarlardan yapmayın dilimizde tüy bitti. Al işte...
Nasıl yapalım abicim

BIOS geliyor mu?
Her zaman olduğu gibi
BIOS geliyor mu?
Gigbayte ile birşey yazıyor ve yukarıda HDMI diyor

Son düzenleme:
Nasıl yapalım abicim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDMI kablosu nereye bağlı, anakarta mı? Yoksa ekran kartına mı?

HDMI ya bağlı değil oyuncu pc si diye hdmi ya bağlayınca direk açılmıo galiba windows u silmişim

HDMI'ya bağlı değil oyuncu PC'si diye HDMI'ya bağlayınca direk açılmıo galiba Windows'u silmişim

Windows'u silsen bile bilgisayar uyarı verir, ve ekranda belirir. Bence kabloyu yanlış yere takıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…