Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.402 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #11 limos the machine dedi: Nasıl o kadar düşük hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki. Tek kanal RAM dolayıdır.
limos the machine dedi: Nasıl o kadar düşük hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki. Tek kanal RAM dolayıdır.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 Della.dd dedi: Anlamadım ki. Tek kanal RAM dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir. Ama yinede bence çok düşük. Diğer oyunlarda mı öyle?
Della.dd dedi: Anlamadım ki. Tek kanal RAM dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir. Ama yinede bence çok düşük. Diğer oyunlarda mı öyle?
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.402 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #13 limos the machine dedi: Ondan olabilir. Ama yinede bence çok düşük. Diğer oyunlarda mı öyle? Genişletmek için tıkla... Başka çok oyun oynamıyorum ki. FH4 full her şeyi kökleyince 80 70
limos the machine dedi: Ondan olabilir. Ama yinede bence çok düşük. Diğer oyunlarda mı öyle? Genişletmek için tıkla... Başka çok oyun oynamıyorum ki. FH4 full her şeyi kökleyince 80 70