RTX 4060 sistem Valorant'ta 290 FPS veriyor

bugrazzzz

Picopat
Daha fazla  
Sistemim iyi olmasına rağmen atıyorum Valorant'ta 290 FPS almam sizce normal mi? GTA'da drop yiyorum, öbür oyunlarda da yüksek değil ayrıca. İtopya'dan almıştım kutusuz gönderdiler acaba onda mı sıkıntı var. Diyorum sizce neden olabilir?

Normal?
Oyun işlemci tabanlı oyun, zaten monitörünüz kaç Hz ise o kadar göreceksiniz.
Hikayeli oyunlarda 150-200 Falan beklemiyorsunuzdur umarım, RTX serisinde giriş seviyesi, FPS değerleride kötü değil gayet iyi.

Sistemim iyi olmasına rağmen atıyorum Valorant'ta 290 FPS almam sizce normal mi? GTA'da drop yiyorum, öbür oyunlarda da yüksek değil ayrıca. İtopya'dan almıştım kutusuz gönderdiler acaba onda mı sıkıntı var. Diyorum sizce neden olabilir?
Valorant işlemci oyunu. İşlemcinizi öğrenebilir miyim ?

Eğer 144hz mönitör varsa zaten hiçbir fark hisstemezsiniz. Ayrıca tüm ıvır zıvırları fullerseniz zaten drop yaşamadan oynanmaz.

Eğer 144Hz monitör varsa zaten hiçbir fark hisstemezsiniz. Ayrıca tüm ıvır zıvırları fullerseniz zaten drop yaşamadan oynanmaz.

Hiçbir bilgi vermemişsiniz ki. İşlemci ne? Hangi "öbür oyunlar"da hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz mesela? GTA V hangi ayarlarda? Çözünürlük nedir vs.

Valorant işlemci oyunu. İşlemcinizi öğrenebilir miyim?

İşlemciniz nedir Valorant işlemci odaklı olduğu için kartla pek alakası yok.

Normal?
Oyun işlemci tabanlı oyun, zaten monitörünüz kaç Hz ise o kadar göreceksiniz.
Hikayeli oyunlarda 150-200 falan beklemiyorsunuzdur umarım, RTX serisinde giriş seviyesi, FPS değerleride kötü değil gayet iyi.

İşlemcim i7 12700KF. Monitörüm 240Hz evet 240Hz sonrasını gormem bir şeyi değiştirmez ama The Forest'ta bile arada drop yiyorum. GTA ayarlarım normalde ama 160 sabit olmasına rağmen drop giriyor grafikleri fuluyorum yine 160FPS çözemedim. Yüksek FPS almak derdinde değilim ama yani dropta yemek istemiyorum. Çözünürlüğüm 1920x1080.

Son düzenleme:
İşlemcim i7 12700KF. Monitörüm 240Hz evet 240Hz sonrasını gormem bir şeyi değiştirmez ama The Forest'ta bile arada drop yiyorum. GTA ayarlarım normalde ama 160 sabit olmasına rağmen drop giriyor grafikleri fuluyorum yine 160FPS çözemedim. Yüksek FPS almak derdinde değilim ama yani dropta yemek istemiyorum. Çözünürlüğüm 1920X1080.

4060 İle 240FPS alamazsınız GTA'da.
Drop mu yiyorsunuz, Hz seviyesinden dolayı mı öyle zannediyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı