RTX 4060 sistem ve PS5 için 2K vs 4K

920408

Centipat
İyi sosyaller.
Önümüzdeki hafta 2K veya 4K monitör alacağım danışmak istedim. Kendi masamda PS5 ve PC (4060) var. Genelde oyunlarımı PS5'ten oynuyorum PC'de sadece arkadaşlarımla rekabetçi oyunlar CS btf1 oynuyorum. Çok iyi rekabetçi oyuncuları değiliz sadece vakit geçirmek amacı ile giriyoruz o da sadece cumadan cumaya.
4K mı alim 2K mı kararsız kaldım ve monitör önerir misiniz?
Not: Ekran kartım 4K için yetersiz olduğunu biliyorum ileride 9060 geçerim büyük ihtimalle oda yetersiz kalır ama genelde PS5 de oynuyorum oyunlarımı.
2K için bütçem 5-8 bin TL.
4K için bütçem 10-12 bin TL.

Şuan kullandığım monitör: 1080p Msi 180hz monitör var.

Hocam 2K yeterli. Aslında 4060 2K High-Ultra için yer yer yetersiz oluyor ama dediğin gibi genellikle rekabetçi oyunları bilgisayardan oynuyorsan sorun çıkarmaz. Monitör için 2K idealdir.

Monitör seçerken PS5 için HDMI 2.1 destekli olmasına dikkat et. PS5'te VRR bazı oyunlarda FPS kilidini kaldırmak ve 120 FPS için çok önemli, bunu göz önünde bulundur.

Sizi biraz yoracam lakin Amazondanda bir monitör önerebilir misiniz? hepsiburada sürekli yanlış ürün yolluyor bana. 🥺🥺

Bu ürün nasıl?

Monitör seçerken PS5 için HDMI 2.1 destekli olmasına dikkat et. PS5'te VRR bazı oyunlarda FPS kilidini kaldırmak ve 120 FPS için çok önemli, bunu göz önünde bulundur.
Güzel bir bilgi bilmiyorumdum. Dikkat ederim. 🤗

Sizi biraz yoracağım lakin Amazondanda bir monitör önerebilir misiniz? Hepsiburada sürekli yanlış ürün yolluyor bana. 🥺🥺

Bu ürün nasıl?

Güzel bir bilgi bilmiyorumdum. Dikkat ederim. 🤗

Attığım modeldeki bağlantılar şu şekilde. Bence R27QE daha iyi.

1747749734460.png

Sağlayıcı firma ile sıkıntım var yoksa cidden güzel monitör.

Tamam hocam @bluerr Hocam şöyle bir monitör önermişti bir bu bir de bütçeniz artarsa bu.
Aralarından beğendiğiniz varsa seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı