RTX 4060 sistemde BF 6 60 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

lew4k

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb 5200mhz
Ekran kartı
intel arc b580
İşlemci
Ryzen 5 7600
Low ayarlarda en fazla 60 FPS alıyorum. İnternette RTX 4060 ile yapılan testlere baktığımda, çok daha iyi performans ve daha yüksek FPS değerleri görüyorum.

İşlemci hariç değerler normal görünüyor oyunun log dosyası varsa onu atında bilgileri öğrenelim.

Oyunda poligona girince 120-140 arası gördüm FPS artıyor bir oyun moduna girince kalabalık bir yerde değilsem 80 en fazla çatışmada 40'a kadar düşüyor.

İşlemci hariç değerler normal görünüyor oyunun log dosyası varsa onu atında bilgileri öğrenelim.
Log dosyasını nereden bulabilirim.

Son düzenleme:
Oyunda poligona girince 120-140 arası gördüm FPS artıyor bir oyun moduna girince kalabalık bir yerde değilsem 80 en fazla çatışmada 40'a kadar düşüyor.

Log dosyasını nereden bulabilirim.
Valorant'tan bahsediyorsanız Pilde modundayken aynı sorunu yaşamaktayım, prize takılı bir sorun yok. Zaten konu hakkında herkes şikayetçi Twitter, Instagram gibi platformlara bakarsanız. Battle Field için masaüstünde kısayol varsa sağ tıklayıp dosya konumunu aça tıklayıp log dosyasını bulmayı deneyebilirsin. Oyun herhangi bir şekilde günlük kaydetmiyorsa maalesef sorunun kaynağını tespit edemediğim için yardımcı olamam. Belki harici ekran kartını kullandığınız içindir. Çözmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

1755185895985.png

Masaüstünde sağ tıkladıktan sonra görüntü ayarları butonuna tıklayın.

1755185962344.png

Grafik Ayarlarına gidin ve BF'nin kaynak dosyasını buraya ekleyip "Yüksek Performans"a alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı