Herkese öncelikle merhaba, forumlarda yeniyim. Aşağıda sistemim hakkında bilgileri doldurdum. Konu üzerinde görünmezse tekrar yazarım. PSU: Corsair VS 650 yazıyor kasanın camında gördüğüm kadarıyla. Çoğu oyunda Minecraft dahil FPS düşmesi yaşıyorum yoğun şekilde. Özellikle Miles Morales oyununda 25-30 karelerden kurtulamıyorum. BIOS güncel, ekran kartı sürücüsü güncel. Isı değerleri normal, stres testlerinde işlemcim en fazla 80 dereceye ulaşıyor sonra duruyor. Ekran kartım da 79 derecelerde olması lazım stres testinde. Onun dışında oyunlarda o kadar yükselmiyor bile. Sebebini anlayamıyorum her şeyi test ettim normal görünüyor. Ama oyunlara bir giriyorum droplar bitmiyor. Windows 11'i sıfırdan bir daha kurdum yok düzelmedi. Windows 10'u sıfırdan kurdum düzelmedi. Bilgisayarda her uygulamam ve oyunum orijinal korsan ürün kullanmıyorum. Çok fazla stabilizasyon mu denir o sorundan çok fazla yaşıyorum. Normal masaüstünde bile çok nadir droplar var. Rica ediyorum yardımcı olabilir misiniz?
Dostlar, kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum. Önceki ekran kartım MSI GTX 1070 Gaming X'ti onda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. Yardımcı olur mu bilmiyorum ama ekran kartını ne zaman değiştirdim o zaman bu sıkıntılar başıma geldi. Ekran kartının sonuçları nasıl atılması gerekiyorsa söyleyin atayım hemen.