R rainman2323 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Ekran kartı asus dual rtx 4060 oc İşlemci ryzen 5 5600 Oyunu Epic Games'den satın aldım fakat açılmıyor bulut eşitleme yazıyor, sonra kapanıyor.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 rainman2323 dedi: Oyunu Epic Games'den satın aldım fakat açılmıyor bulut eşitleme yazıyor, sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi diye sorarsam çok ironik olacak belki ama bazen cidden önemli olabiliyor. Driverlar güncel mi? Artı 0 Eksi
rainman2323 dedi: Oyunu Epic Games'den satın aldım fakat açılmıyor bulut eşitleme yazıyor, sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi diye sorarsam çok ironik olacak belki ama bazen cidden önemli olabiliyor. Driverlar güncel mi?
KS KS R rainman2323 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 DirectX9 dedi: Driverlar güncel mi diye sorarsam çok ironik olacak belki ama bazen cidden önemli olabiliyor. Driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel yalnız şunu fark ettim aldıgım oyun Epic Games mağazasında bölgenizde kullanılamıyor yazıyor Artı 0 Eksi
DirectX9 dedi: Driverlar güncel mi diye sorarsam çok ironik olacak belki ama bazen cidden önemli olabiliyor. Driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel yalnız şunu fark ettim aldıgım oyun Epic Games mağazasında bölgenizde kullanılamıyor yazıyor