Çözüldü RTX 4060 sistemde ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egekkkkk

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sorun dün başladı. Genelde oyun oynarken ekran 2-3 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Sebebi ne olabilir? En güncel sürücüler kurulu şu an ekran kartım RTX 4060 8 GB.

Dipnot: Ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama gidip gelme esnasında böyle 1 saliselik ekranın bazı yerleri (hepsi değil) karıncalanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolar sağlamsa ekran kartı cortlamış olabilir ya da driver problemi de olabilir. ( dönüştürücü ile mi kullanıyorsun direk HDMI veya DP girişi mi ekran kartının arkasından monitöre?)

Genel olarak soketleri kontrol edin anakarta bağlandığı yer dahil gözünüzden kaçmış bir montaj hatası olabilir.

Temizlik vs sırasında olmuştur diye bu yorumu yapmıştım 6 ay olduysa eğer garantiye yolla hiç uğraşma bile.

PSU nedir? OCCT ile ayrı ayrı 30 dakika kadar PSU ve GPU testi yapıp sonuçları bildirin.

PSU MSI MAG 600.occt nedir hocam

Kabloları çıkarıp taktım sorun düzeldi gibi eğer olursa yazarım bu konuya tekrardan.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…