RTX 4060 sistemde ekrana görüntü geç geliyor

Adem Güldağ

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi gerçekten canımı sıkmaya başladı. Ekranı 1 dakika uykuya alıyorum ve bunda sorun yok. Asıl sorun, klavyeye dokunduğumda ya da fareye dokunduğumda görüntüyü 3-4 dakika sonra veriyor.

Herkese merhaba, arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi gerçekten canımı sıkmaya başladı. Ekranı 1 dakika uykuya alıyorum ve bunda sorun yok. Asıl sorun, klavyeye dokunduğumda ya da fareye dokunduğumda görüntüyü 3-4 dakika sonra veriyor.

PC'mi ilk topladığımda bende bu sorunu yaşamıştım. Büyük ihtimalle sorun monitörünüzde fişini takıp çıkarırısanız sorun çözülecektir.

3-4 dakika ciddi uzun bir süre anormallik var belli. Bilgisayarı normal açsan 20-25 saniye sürer, o neymiş öyle.
"Katılıyorum, gerçekten 15-20 saniyede PC açılıyor. Görüntü net. Uyku moduna aldım, klavyeye dokundum, saniyede görüntü geldi. Ne hikmetse ekran, dakika dolduğu zaman kapanınca böyle bir durum oluyor."

PC'mi ilk topladığımda bende bu sorunu yaşamıştım. Büyük ihtimalle sorun monitörünüzde fişini takıp çıkarırısanız sorun çözülecektir.
"Ben bunun yüzünden format attım, belki driver silinmiştir diye. :D Driver'ı kontrol ettim, Nvidia'nın kendi uygulamasında da indirdim ama sorun sadece ekran karardığında klavye ve mouse'a dokununca görüntü geç geliyor."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı