RTX 4060 sistemde FiveM kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

theidea1234

Hectopat
Ekran kartı
Rtx 4060
Anakart
A520m
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bu konuyu daha önce de açmıştım fakat hiçbir yanıt gelmediği için tekrar açmak durumunda kalıyorum. DDU denedim, format denedim, ayarları en yükseğe çekip ekran kartına yük bindirmeyi denedim ve son olarak en düşük ayarları da denedim ama bir türlü takılma sorunundan kurtulamadım. Hareket halindeyken ara sıra olsa da araç sürerken çok sık takılma oluyor, hatta yoğun bölgelerde 3-4 saniye donuyor.

Bu konuyu daha önce de açmıştım fakat hiçbir yanıt gelmediği için tekrar açmak durumunda kalıyorum. DDU denedim, format denedim, ayarları en yükseğe çekip ekran kartına yük bindirmeyi denedim ve son olarak en düşük ayarları da denedim ama bir türlü takılma sorunundan kurtulamadım. Hareket halindeyken ara sıra olsa da araç sürerken çok sık takılma oluyor, hatta yoğun bölgelerde 3-4 saniye donuyor.

Sorunun sizden değil de sunucudan kaynaklanma ihtimali olabilir mi?

Diğer oyuncularda bu kadar takılma olduğunu görmedim, araba sürerken falan bayağı takılıyor oyun bende.

Ficemde optimizasyon sıkıntısı hep vardı ama sorunun sunucudan kaynaklandığını düşünüyorum farklı bir sunucuya girip denediniz mi?

Ficemde optimizasyon sıkıntısı hep vardı ama sorunun sunucudan kaynaklandığını düşünüyorum farklı bir sunucuya girip denediniz mi?
100 çeken sunucular da daha az olurken 200 çeken sunucularda çok daha sık oluyor ama böyle bir sistemde olmaması gerek diye düşünüyorum. Bu arada sistem de sıkıntı vardır diye aldığım yere 2 kere geri götürdüm parçalarda bir şey yok diyip yolladılar.

100 çeken sunucular da daha az olurken 200 çeken sunucularda çok daha sık oluyor ama böyle bir sistemde olmaması gerek diye düşünüyorum. Bu arada sistem de sıkıntı vardır diye aldığım yere 2 kere geri götürdüm parçalarda bir şey yok deyip yolladılar.

Büyük ihtimalle sunucularda kaynaklanan sorunla FiveM'in optimizasyonu birleşince kasmalar olabilir. Ama ben hala sunucudan kaynaklandığını düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı