Çözüldü RTX 4060 sistemde hiçbir oyun açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avolays

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Game Ready 556.12 sürücüsüne sahibim ancak çalışmıyor ve hiçbir oyunu açamıyorum. Sürücüyü tek başına silip yüklemeyi denedim, Nvidia App'ı silip yükledim sonra üzerinden tekrar kurulum yaptım ancak hiçbir şekilde düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm, aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yazıyorum:
Driver da güncelleseniz ya da eski sürüme de dönseniz düzelmiyorsa ekran kartınızı hibrit moddan sadece harici ekran kartını kullanacak şekilde ayarlayın düzeliyor. Bunun için MUX switch olması lazım, BIOS'tan yapılabiliyor ancak HP Omen/Victus'larda Omen Hub üzerinden de ayarlanabiliyor:

Sorunu çözdüm, aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yazıyorum:
Driver da güncelleseniz ya da eski sürüme de dönseniz düzelmiyorsa ekran kartınızı hibrit moddan sadece harici ekran kartını kullanacak şekilde ayarlayın düzeliyor. Bunun için MUX switch olması lazım, BIOS'tan yapılabiliyor ancak HP Omen/Victus'larda Omen Hub üzerinden de ayarlanabiliyor:

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…