Bilgisayarımı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve son zamanlarda yeni bir sorunla karşılaştım. Fortnite oynarken bir anda "ağ bağlantısı kesildi" hatası alarak oyundan atılıyorum. Ancak internet bağlantımda bir sorun olmadığını görebiliyorum; modem üzerinde internet aktif durumda ve evdeki diğer kullanıcılar sorunsuz bir şekilde bağlanmaya devam ediyor.
Kendi bilgisayarım kablolu olarak internete bağlı. Oyundan atıldıktan sonra masaüstünden kontrol ettiğimde, ağ bağlantım kopmuş gibi görünüyor. Bu sırada oyunu kapatıp Chrome veya başka bir uygulamaya girmeye çalışıyorum ama hiçbir şey açılmıyor.
Daha da garibi, bu sorun esnasında klavyemde hiçbir tuş çalışmıyor. Bilgisayarı "Kapat" seçeneğiyle kapatmayı denediğimde, "Kapatılıyor..." ekranında takılı kalıyor ve kapanmıyor. En sonunda yalnızca power tuşuna uzun süre basarak kapatabiliyorum.
Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakartın da problem vardır belki. Sorunu yaşadığın an kasaya, Ethernet kablosunun takılı olduğu yere bak ışıklar yanıyor mu bu şekilde anlarsın anakartında bir sıkıntının olup olmadığını.
Anakartın da problem vardır belki. Sorunu yaşadığın an kasaya, Ethernet kablosunun takılı olduğu yere bak ışıklar yanıyor mu bu şekilde anlarsın anakartında bir sıkıntının olup olmadığını.