ygtszn07 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1AffKMpTrg7puXTWeyGz1pJVkWcgl9xkV/view?usp=sharing RAM 32 SSD veya HDD modeli crucial 1tb Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 4060. Anakart Gigabyte A620M S2H. İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor, 3701 MHz, 6 çe Sistem özelliklerim yukarıdaki gibidir. Bugün Valorant oynarken mavi ekran aldım PC dondu ve yeniden başlattı kendini. Minidump dosyası:Minidump
Sistem özelliklerim yukarıdaki gibidir. Bugün Valorant oynarken mavi ekran aldım PC dondu ve yeniden başlattı kendini. Minidump dosyası:Minidump
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 ygtszn07 dedi: Sistem özelliklerim yukarıdaki gibidir. Bugün Valorant oynarken mavi ekran aldım PC dondu ve yeniden başlattı kendini. Minidump dosyası:Minidump Genişletmek için tıkla... Sorun Vanguard kaynaklı oluşmuş. Vanguard'ı kaldırın. Oyunu açtığınızda otomatik olarak tekrar yükler. Artı 0 Eksi
ygtszn07 dedi: Sistem özelliklerim yukarıdaki gibidir. Bugün Valorant oynarken mavi ekran aldım PC dondu ve yeniden başlattı kendini. Minidump dosyası:Minidump Genişletmek için tıkla... Sorun Vanguard kaynaklı oluşmuş. Vanguard'ı kaldırın. Oyunu açtığınızda otomatik olarak tekrar yükler.
KS KS ygtszn07 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #3 Teşekkürler Artı 0 Eksi