Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 6 18 Nisan 2025 #11 SANTAZER dedi: Yok ne demek teşekkürler. Ama cidden aldığım zamandan beri 2021'den beri. Benzer sistemlerden daha düşük performans alıyorum. Acaba anakart PCI-e 3.0 diye mi? 16 GB zaten. Genişletmek için tıkla... PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır.
SANTAZER dedi: Yok ne demek teşekkürler. Ama cidden aldığım zamandan beri 2021'den beri. Benzer sistemlerden daha düşük performans alıyorum. Acaba anakart PCI-e 3.0 diye mi? 16 GB zaten. Genişletmek için tıkla... PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır.
SANTAZER Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #12 Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ta değil sıvı soğutma var full güçte 61 derece sistem. Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Ram den şüpheleniyorum. Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 far Genişletmek için tıkla... Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Sorun o ise onu da yapacağım. Cidden kronik bi sıkıntı bulamıyorum. Bi türlü bulamıyorum sıkıntıyı bildiğiniz bir yer var mı. Belki anakart ta arıza vardır kondansatör felan ne bilim eksik voltaj veriyordur. Ram leri de değiştirdim. Şimdi 2 şeyden şüpheleniyorum. M2 ssd nin yazma hızı , anakart sizce nedir. Son düzenleme: 3 Haziran 2025
Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ta değil sıvı soğutma var full güçte 61 derece sistem. Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Ram den şüpheleniyorum. Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 far Genişletmek için tıkla... Chuck Schuldiner dedi: PCIe o kadar fark yaratmaz olsa olsa %1-2 fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Sorun o ise onu da yapacağım. Cidden kronik bi sıkıntı bulamıyorum. Bi türlü bulamıyorum sıkıntıyı bildiğiniz bir yer var mı. Belki anakart ta arıza vardır kondansatör felan ne bilim eksik voltaj veriyordur. Ram leri de değiştirdim. Şimdi 2 şeyden şüpheleniyorum. M2 ssd nin yazma hızı , anakart sizce nedir.