akifmms Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx 4060 İşlemci amd ryzen 5 5600 No man's sky oynuyorum ayarlar Ultra da V-Sync falan açık ne yaparsam yapayım 30 40 FPS bir de takılıyor bir yardım ederseniz iyi olur.
No man's sky oynuyorum ayarlar Ultra da V-Sync falan açık ne yaparsam yapayım 30 40 FPS bir de takılıyor bir yardım ederseniz iyi olur.
Çözüm 7 7 706111 30 Eylül 2024 akifmms dedi: Hocam oyun 1080p de DLSS dengeli de scale falan ne açmadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ayarları böyle yap; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arada takılma kısmı, oyun HDD ise ya da RAM yetersiz ise olabilir.
akifmms dedi: Hocam oyun 1080p de DLSS dengeli de scale falan ne açmadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ayarları böyle yap; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arada takılma kısmı, oyun HDD ise ya da RAM yetersiz ise olabilir.
KS KS akifmms Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #11 706111 dedi: Bazen oyunu da kapatmak gerekir. Çünkü bazı ayarların etkin olması ve DLSS'in oyun içinde tekrar hesap yapması gerekiyor. Ondan beklemediğin için 9 FPS falan gözüktü başta. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Her ayarda oyunu kapayıp açmıştım da neyse çözüldü. Teşekkürler yardımınız için çok sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
706111 dedi: Bazen oyunu da kapatmak gerekir. Çünkü bazı ayarların etkin olması ve DLSS'in oyun içinde tekrar hesap yapması gerekiyor. Ondan beklemediğin için 9 FPS falan gözüktü başta. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Her ayarda oyunu kapayıp açmıştım da neyse çözüldü. Teşekkürler yardımınız için çok sağ olun.