RTX 4060 sistemde oyun için hangi ayarlar yapılmalı?

sezeronur66

Femtopat
Daha fazla  
Görseldeki özelliklere sahip bilgisayarı aldım ama oyunlarda yüksek performans almak için ayarları ne yapmam lazım hiç bilmiyorum. Neleri değiştirmem lazım? Eskiden FPS artırmak için bütün ayarları kapatıp düşüğe alıyordum o yüzden şu an güzel bir deneyim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20231130_173114.jpg
    IMG_20231130_173114.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 985
Görseldeki özelliklere sahip bilgisayarı aldım ama oyunlarda yüksek performans almak için ayarları ne yapmam lazım hiç bilmiyorum. Neleri değiştirmem lazım? Eskiden FPS artırmak için bütün ayarları kapatıp düşüğe alıyordum o yüzden şu an güzel bir deneyim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Oynadığın oyunda DLSS özelliği varsa, açabilirsin. Nvidia denetim masasından yüksek performans ayarını çekebilirsin. Bilgisayarının planını yüksek,nihai performans yapabilirsin.

Oynayacağın oyunun optimize ayarlarını bulup yapabilirsiniz. Üstüne bir de DLSS açtınız mı uçar gider zaten.
Ki şu an bütün oyunları 1080p ultra oynatabilecek bir sistem.

Frame generation destekleyen tüm oyunlarda Ultra'ya çekip keyfine bak. Gerisi için de high Ultra takılırsın.

Daha da fazlasını almak istiyor olabilir. Bana da şaşırtıcı geldi o bilgisayar ile neden daha fazla FPS'e ihtiyaç duyduğu.

Aç gözlülük karın doyurur hocam :D fazlasında arkadaşımızın gözü belki. Zaten i3 13100F aldım 4060 Windforce 19 bine Ultra oynayacağım oyunları GTA 6'yı da GeForce NOW'dan artık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı