RTX 4060 sistemde R6 oynarken işlemci %70-80 kullanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MeaCulpa

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia RTX 4060
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sistemim Rainbow Six: Siege oynarken işlemcimi %70 %80 kullanıyor ama ekran kartımı kullanmıyor. Nedenini bilen birisi yardım edebilir mi?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sistemim Rainbow Six: Siege oynarken işlemcimi %70 %80 kullanıyor ama ekran kartımı kullanmıyor. Nedenini bilen birisi yardım edebilir mi?

Grafikler sanırım en düşükte. Grafikler en düşükte olunca ekran kartınızı yormazsınız ama yük işlemciye biner. Bunu bende denedim yükseltince sorun ortadan kalkıyor.

Oyun daha çok işlemci odaklı zaten. Grafikleri yükselt.

Oyun daha çok işlemci odaklı zaten. Grafikleri yükselt.
Ama daha önceden çoğunlukla ekran kartını kullanıyordu 2 gündür işlemciyi fazla kullanıyor sadece

Grafikleri yükselt dostum
grafik ayarlarım böyle kenar yumuşatma da fxaa

Grafikler sanırım en düşükte. Grafikler en düşükte olunca ekran kartınızı yormazsınız ama yük işlemciye biner. Bunu bende denedim yükseltince sorun ortadan kalkıyor.
grafiklerim böyle kenar yumuşatma da fxaa da

Dosya Ekleri

• 20240803170631_1.jpg
    331,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 20240803170631_1.jpg
    331,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…