Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.703 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Sistemim: RTX 4060. R5 5500. 16 GB RAM. Arkadaşlar Ray Tracing açık, kapalı. DLSS açık, kapalı fark etmez anormal kasıyor. Bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Sistemim: RTX 4060. R5 5500. 16 GB RAM. Arkadaşlar Ray Tracing açık, kapalı. DLSS açık, kapalı fark etmez anormal kasıyor. Bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
Edds Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #21 Spyhis dedi: @Edds RAM ekran kartı her şeye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dün son kez OCCT'den komple bir strest testine soktum 1 saat kadar hiçbir problem yok Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @Edds RAM ekran kartı her şeye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dün son kez OCCT'den komple bir strest testine soktum 1 saat kadar hiçbir problem yok
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.703 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #22 Spyhis dedi: Oyunla alakalı optimizasyonu yok. Crackli olması bu soruna teşkil ediyor. Spider-Man alıp denedim bende de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Crack değil ki hocam oyunla alakalı ama oyun orijinal. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: Oyunla alakalı optimizasyonu yok. Crackli olması bu soruna teşkil ediyor. Spider-Man alıp denedim bende de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Crack değil ki hocam oyunla alakalı ama oyun orijinal.
B Bantade5353 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Kasım 2023 #23 Quikied dedi: Crack değil ki hocam oyunla alakalı ama oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende de var RDR 2 de sıkıntı yok Marvel Spider-Man'de sıkıntı var. Artı 0 Eksi
Quikied dedi: Crack değil ki hocam oyunla alakalı ama oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende de var RDR 2 de sıkıntı yok Marvel Spider-Man'de sıkıntı var.