Öncelikle merhaba, çok bilgisayardan anlayan biri değilim Epic Games'ten oyunu satın aldım, oyun açılıyor ama bir iki saat oynadıktan sonra oyun takılıyor; 10-15 saniye öyle kalıyor ve oyun kendiliğinden kapanıyor. Ekran kartım ve driverlarım güncel, konu hakkında bilgisi olan var mı?
Hocam bu tarz kapanmalar genelde RAM veya VRAM sınırına dayanınca oluyor ama 4060 sistemde pek olası değil. Arka planda çalışan fazla uygulama varsa kapat bir de oyun dosyalarını Epic üzerinden doğrula. Son çare olarak oyunu düşük ayarlarda dene gene atarsa sıcaklıkları kontrol etmekte fayda var.
Öncelikle merhaba, çok bilgisayardan anlayan biri değilim Epic Games'ten oyunu satın aldım, oyun açılıyor ama bir iki saat oynadıktan sonra oyun takılıyor; 10-15 saniye öyle kalıyor ve oyun kendiliğinden kapanıyor. Ekran kartım ve sürücülerim güncel, konu hakkında bilgisi olan var mı?
Belki bilgisi olan vardır. RTX 4060 kullanıyorum ve oyuna girdiğimde kelebeklerin uçtuğu giriş kısmında oyun donuyor ve sonra beni oyundan atıyor. Ne yaptıysam çözemedim, ayrıca oyunu en düşük ayarlara aldım ve sorun çıkaracak her şeyi kapattım, o şekilde de denedim ve sonuç hala aynı. sistem: RTX 4060 - Ryzen 5 5500 - 500 GB M.2 SSD - 16 GB RAM - 30 GB sanal bellek açık
Belki bilgisi olan vardır. RTX 4060 kullanıyorum ve oyuna girdiğimde kelebeklerin uçtuğu giriş kısmında oyun donuyor ve sonra beni oyundan atıyor. Ne yaptıysam çözemedim, ayrıca oyunu en düşük ayarlara aldım ve sorun çıkaracak her şeyi kapattım, o şekilde de denedim ve sonuç hala aynı. sistem: RTX 4060 - Ryzen 5 5500 - 500 GB M.2 SSD - 16 GB RAM - 30 GB sanal bellek açık