Hocam birde internette araştırdım bilginiz varsa sorum olucak bende msi nvidianın gtx 1650 si 24 cm olmasi lazım alacağım ekran kartı duel 19 cm galiba derinlik benim kasa mATX olduğu için 1650 zor sığdı duel fan 4060 sığar dimiyeterlidir.
https://www.hepsiburada.com/msi-vga...i-p-HBCV00004L7N4Q?url_src=and-product-detail hocam aklımdaki model bu sizce nasıldır bu fiyataSığması gerekir. Ama çok zor kesin bir şey demek.
Hocam genellikle valorant falan oynuyorum çok nadir gow veya rdr2 harici pek gpu oyunları oynamam günüm valoyla geçer alıcağım bi sorun yoksa psu veya darboğaz olmaz dimiNe oynayacağını kalmış. Bu alet tam ortada. Olay zaten para.
Darboğaz olmaz. 500 biraz az geldi bana ama olmaz diyecek tecrübem yok. Olmazsa değiştirirsin.Hocam genellikle valorant falan oynuyorum çok nadir gow veya rdr2 harici pek gpu oyunları oynamam günüm valoyla geçer alıcağım bi sorun yoksa psu veya darboğaz olmaz dimi
Hoca olmadığını nasıl anlıyoruz bilgisayar güç verdiğimizde açılmazsamı yetmediğini anlıyoruz birde kurulumu zormu hiç ekran kartı sök tak yapmadımDarboğaz olmaz. 500 biraz az geldi bana ama olmaz diyecek tecrübem yok. Olmazsa değiştirirsin.
Youtube da ekran kartı takma yaz, görürsün, basit.Hoca olmadığını nasıl anlıyoruz bilgisayar güç verdiğimizde açılmazsamı yetmediğini anlıyoruz birde kurulumu zormu hiç ekran kartı sök tak yapmadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.