RTX 4060 sisteme monitör önerisi

Bu rehberi okumanı öneririm. Umarım yasak değildir

sağol hocam iyi forumlar

RAM berbat, PSU Allah'a emanet, SSD zaten içler acısı, a serisi anakart, monitör Odyssey serisinin ismini kötüye çıkaran monitör. Sistemde tek elle tutulur parça işlemci.

Öncelikle verilen bütçeye göre bulmaya çalıştım. Kasa ve PSU için yorumlar iyi sitede. Tek elle tutulur parça işlemci demişsiniz. Ekran kartı da
Berbat anakartta berbat hava soğutucu da berbat sanırım size göre. RAM SSD ve monitör zaten değişebilir sistemde. Direkt verdiklerimi almak zorunda değil. Ben o fiyata ddrd 4 yerine 5'in kurulabileceğini göstermek istedim.
Maşallah forumda çok nazik kibar kişiler var.

Zaten DDR5 sistem önerisi yapıldı kaç kere üstte. Hava soğutucunun daha iyi alternatifleri var. Evet anakart berbat, ekran kartı da 7700XT varken tercih edilmez. Hepsiburada yorumuna göre ürün de alınmaz. Kasa ve PSU'ya yorum yapanlar sistemi çalıştırıp ışıkları çok güzel diye yorum yapıyorlar.

Anakart berbar ne demek anlamadım vallahi bana yetiyor mesela. 31-32 k bütçe var diyor konu sahibi.
Daha iyi bir monitör kasa PSU RAM SSD hava soğutucu ve 7700XT sistem kurun görelim hocam 31-32 k bütçeyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…