RTX 4060 sisteme Monitör önerisi

Emre Meriç

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere bir monitör almak istiyorum. Ortanın bir tık üstü diyebileceğim 4060 ekran kartlı sistem kasa mevcut. Oyun oynarken iyi performans alabileceğim, aynı zamanda dizi film seyretmek için yeterli büyüklükte olabilecek cihazlar önerebilirseniz sevinirim. Maalesef çok anladığım bir kategori değil onun için değerli önerilerinize açığım. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

internetin 2k film izlemeyi destekliyorsa 2k 240hz olan bu monitörü alın derim hem 4060 her oyunu olmasa da çoğu oyunu 2k oynatabiliyor ve arada cidden bayağı fark oluyor

Teşekkür ederim bir tık büyük olması daha iyi olmaz mı acaba?

İnterneti inşallah fiber altyapısı geldiğinde fibere yükselteceğim. Eğer gelmezse 66 Mbps hızda kullanarak devam edeceğim.

Teşekkür ederim bir tık büyük olması daha iyi olmaz mı acaba?

İnterneti inşallah fiber altyapısı geldiğinde fibere yükselteceğim. Eğer gelmezse 66 Mbps hızda kullanarak devam edeceğim.
1000tl gibi bi fiyat esnetebilirsen 66mbps 2k film dizi video gibi şeyler için yeterli bir mönitör alabilirsin bu attığım monitör 27 inç diğerinden daha büyük 2k 240hz 1ms ıps panel ben alacaktım nasip olmadı inşallah sana olur

Peki bu marka monitörde nasıldır? Çok bilmediğim için soruyorum, genelde eski tüplü televizyonlarda gördüğüm markaydı.

Peki bu marka monitörde nasıldır? Çok bilmediğim için soruyorum, genelde eski tüplü televizyonlarda gördüğüm markaydı.
hiçbir problem yaşamazsın diye umuyorum şuana kadar görmedim büyük bi problem yaşayan ayrıca dünya geleni başarılı bi marka tüplü televizyonlarda görmedim ben ama 40 yıl önce ekran teknolojileri üzerine kurulmuş bi şirket olduğu için görmen normal tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…