RTX 4060 sisteme monitör önerisi

ascellon

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600X 4060 sistemim için monitör tavsiyesi almak istiyorum, büyük inç'e gerek yok 27 inçler görüntü bozulması yapıyor diye biliyorum. 24 inç civarlarında öneri oluşturabilir misiniz rica etsem? Oynayacağım oyunlar Apex Legends, LoL, Cyberpunk gibi oyunlar uçuk oyunlar yok gözümde 4060 sistem içinde genelde 27 önerilmiyor diye biliyorum. Görüntü pikselleşmesin en iyi şekilde canlı verilen bir monitör önerisi yapabilir misiniz?

Tamamen oynadığın oyuna göre değişir 27 inç iyidir

Tamamen oynadığın oyuna göre değişir 27 inç iyidir.

27 inç alıp 2K almak mantıklı gibi geldi şimdi 1080 modelleri çok var ama kasam 2K da zorluk çekebilir diye düşünüyorum bir de yersiz büyükler bilemedim. Sistem 4070'li falan olsa neyse de.

1080p de 27 inç alınmaz.

Evet ben de bunu savunuyorum ona göre bana başka markayı önerebilir misiniz MSI'a bakıyorum çok fazla seçenek var hangisi bilgim yok ben bilgisayarla arama mesafe koyduğum da Max 240 Hz vardı o zamanlar şimdi 180 Hz falan çıkmış durumda.

1080p de 27 inç alınmaz.

Başka bir markayı önerir misin istediğim canlılık full akıcılık ve pikselleşmeyen bulanık olmayan bir görüntü ekranda. Soğuk değil canlı ve keskin.

Önerdiğim monitör istediklerinin hepsine uyumlu.
240 Hz istersen

RTX 4060 kullanıyorum diyor, o ekran kartı o FPS'leri verebilecek mi?

AOC kullanıcısısın sanırım bu marka harici önerdiğin var mı bu arada bu modeli alabilirim çünkü bıraktığım da keşke 240 alsaydım derdim.

o kadar büyük ayak sorun yaratabilir çok masayı kapatıyor

RTX 4060 kullanıyorum diyor, o ekran kartı o FPS'leri verebilecek mi?
Evet gayette verebilecek. Gidin 4060'ın Valorant, CS gibi oyunlarda aldığı FPS'e bakın gidin öyle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…