PSU'ları fazla bilmiyorum, sadece Pf'nin kötü olduğunu biliyorum. Tahminen diğerleri de hazır sistem içinde gelmiyorsa tavsiye edilmeyecek türdendir. Tam nerede konumlandığını hatırlamayarak MWE ve FSP'nin bu modeli için de kötü dendiğini hatırlıyorum, tahminen geri kalan diğerleri de kötüdür. Türk lirası bütçenizi de bilmiyorum ancak TR'de birisi sorsa, bilenlerden anladığım kadarı ile, şu PSU'lar önerilirdi;
XPG Pylon 650B (
Bu da öneren kişi) (sizin orada NZXT C-Bronze serisi de buna yakın veya daha ucuzsa o model de alınabilir veya sisteminiz için 550W'da yeterli o yüzden MSI a-bn (a-dn değil), DeepCool pk-D'nin (pf değil) 550, 650W modellerini de tercih edebilirsiniz).
AG400 ben beğeniyorum 12400F'e yeterli olur. TR için o model en ucuz 850 liralık fiyat etiketi ile
amazonda satılıyor.
Kasayı bilmiyorum. Önü mesh, hava akışı iyi gibi duruyor. Eğer fotoğraftaki kadar da dahili fanla geliyorsa alınabilir. PSU'da standart ATX PSU'ları destekliyordur tahminen kasa o yüzden uyum/sığma konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum.