RTX 4060 sisteme Windows 10 mu 11 mi?

omerars123

Femtopat
Daha fazla  
Şu anki kullandigim Windows 10'da bazi kasmalar gecikmeler donmalar oluyor ve sistemimde R5 5600 ASUS RTX 4060 var. Normal sartlarda asla kasmamasi gerek ve sorun oluyor. Bir cevapta Windows kurulumunda sorun oldugunu soyluyordu. Sizce Windows 10'u yeniden mi kurayım yoksa Windows 11'e mi yukseltiyim? Bir de Windows 11'e yukseltirken flash yardimi ile mi yukseltmeliyim yoksa Windows 11 yukleyicisinden direkt Windows 11'e mi geçeyim?

Eğer veri kaybetmek istemiyorsan aman ben uğraşamam programları falan yeniden yüklemeye dersen yükleyiciden geç ama onun dışında 11 ISO'su yazdır Windows 11 formatı at.

USB ile temiz kurulum yapmak daha iyi olur. Windows 11'e geçmeniz için 1 2 hafta daha bekleyin 24H2 biraz daha yerine otursun. O zamana kadar Windows 10 LTSC 21 kullanılabilir.

Ben de R5 5600 - RTX 4060 kullanıyorum ve Windows 11 23H2 kullanıyorum. Gayet memnunum. 24H2 de kullanabilirsin. Windows 11'e geçeceksen eğer temiz kurulum ile geçmeni tavsiye ederim.

Bence 11'i bir dene. Yükseltme yerine sıfırdan kurarsan daha iyi olur hocam. Ben ilkte yükselterek kurtum fakat stabil değildi, sonrasında sıfırdan kurulum yaptım sorunsuz kullanıyorum. Sürüm olarakta Windows 11 Pro öneririm.

Hocam Windows 11 artık eski sorunları kalmadı bana kalırsa flashtan yükseltin diğer türlü hata verirse Windows 10 dönemezsiniz yani her açtığınızda sistem kurulum ekranına girer sorun olursa kuramazsınız Windows 11'i o ekranda kalır.

Windows 11 temiz kurulum bütün sorunları çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…