RTX 4060 sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

Ranga

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC aldım ve özellikleri şunlar: RTX 4060 Ryzen 5600 16 GB RAM. Windows 11 kurmalı mıyım? Şu an Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de 4060 Windows 11 kurulu gayet akıcı...

Arkadaşlar yeni PC aldım ve özellikleri şunlar: RTX 4060 Ryzen 5600 16 GB RAM. Windows 11 kurmalı mıyım? Şu an Windows 10 kullanıyorum.
Kur hocam zaten olması gereken bu. Windows 10 bir kaç seneye güncelleme almayacak, o yüzden 11'e geç şimdiden zaten bilgisayarında çok bişeyde yoktur şuan yeni almışsın. (Hayırlı olsun, 11 kurmanı tavsiye ederim baya avantajlı)

Yani hocam yakında zaten Windows 10 desteği bitecek fişi çekilecek o zamana kadar Windows 10 kullan diyenler olacaktır fakat bence şimdiden Windows 11'e geç hata falan yok zaten
Aynı FPS ve güncel işletim sistemi bir de önerim Windows 11 Pro'ya geç SağlamLisans'tan key satın al.

Hocam bazı oyunlar Windows 11 desteklemiyor (Crysis Remastered) gibi. Ve bence Windows 10 daha stabil Windows 11'den. Ama ufak hatalar olsa da güncellik istiyorum ve farklı bir görünümüm olsun diyorsan Windows 11 geç. Bence Windows 10'da kal destek bitine kadar, kalmaya karar verirsen mas koduna bakabilirsin veya söyleyebilirim (Windows 10 Pro yapıyor ücretsiz).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…