dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 22 Şubat 2025 #1 RAM 32 GB Ekran kartı RTX 4060 8 GB İşlemci i5 13400F Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2025 #2 Geçilir hocam bir sorun yaşamazsın.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 Geçilir.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 dogukanGzc dedi: Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Tercih senin sıkıntı çekmezsin sistemin güzel.
dogukanGzc dedi: Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Tercih senin sıkıntı çekmezsin sistemin güzel.
TigerForc Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 145 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐒𝐀𝐏𝐏𝐇𝐈̇𝐑𝐄 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖 𝐆𝐁 𝐄𝐊𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐀𝐑𝐓𝐈 𝐈̇𝐍𝐓𝐄𝐋 𝐈̇𝟑 𝟏𝟎𝟏𝟎𝟎𝐅 𝟑.𝟔𝟎 𝐆𝐇𝐙 𝐈̇𝐒̧𝐋𝐄𝐌𝐂𝐈̇ 𝐌𝐒𝐈 𝐇𝟓𝟏𝟎𝐌-𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐀𝐍𝐀𝐊𝐀𝐑𝐓 𝟓𝟓𝟎 𝐖𝐀𝐓𝐓 + 𝟖𝟎 𝐆𝐔̈𝐂̧ 𝐊𝐀𝐘𝐍𝐀𝐆̆𝐈 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔 𝐆𝐁 𝟐𝟔𝟔𝟕 𝐌𝐇𝐙 𝐑𝐀𝐌 𝐉𝐀𝐌𝐄𝐒 𝐃𝐎𝐍𝐊𝐄𝐘 𝟓𝟎𝟎 𝐆𝐁 𝐇𝐃𝐃 𝐖𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐍 𝐃𝐈̇𝐆𝐈̇𝐓𝐀𝐋 𝟐𝟓𝟎 𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2025 #5 dogukanGzc dedi: Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... rx580 ve i3 10100f ikilisiyle kullanıyorum .sizde akacaktır hocam.
dogukanGzc dedi: Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... rx580 ve i3 10100f ikilisiyle kullanıyorum .sizde akacaktır hocam.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #6 Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz.
nomadpotato Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İllüstratör 22 Şubat 2025 #7 Geçilir. Ryzen 5 5500 4.2GHz, RTX3060 12GB, 32GB RAM sistemle sorunsuz kullanıyorum.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #8 fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim.
fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #9 ciftcisami77 dedi: Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Neden?
ciftcisami77 dedi: Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Neden?
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #10 fatihnulldreinull dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Canım öyle istiyor ondan. Ni fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bir sürü mesaj attım mesajı düzenleyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Niye mecburen geçelim istesek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız zorla geçiş yok. Son düzenleme: 24 Şubat 2025
fatihnulldreinull dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Canım öyle istiyor ondan. Ni fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... ciftcisami77 dedi: Canım öyle istiyor ondan. Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bir sürü mesaj attım mesajı düzenleyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. fatihnulldreinull dedi: Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Niye mecburen geçelim istesek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız zorla geçiş yok.