RTX 4060 Ti 12400F sistem alınır mı?

Anıl Özdemir

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar;
Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum yanında da monitör alacağım.
İlk olarak 12400F DDR4 4060 sistem 20k civarında toparlayabiliyorum fakat uzun süre sonra yeni bir bilgisayar toparlayacağım için bunun DDR5'e geçmek istiyorum ve bu fiyatlara yakın DDR5 sistem bekliyorum.

DDR5 olarak da en mantıklı seçenek şu an bu PC gibi gözüküyor PC HOCASI-GG10.1 / INTEL Core i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Bu sistem değerlendirilmeli mi? Yoksa daha iyi ve uygun sistemler için Kasım ayı mı beklenilmeli?

Bu arada 18.5" monitörden geçeceğim için 24" monitör almak istiyorum fakat görüntü kalitesi panel kalitesi olarak güzel bir 2K 27" monitör yakaladığım için muhtemelen onu alacağım büyüklük olarak hala endişelerim var mağazalarda 24" ve 27" monitörlere baktığımda 27 benim için oldukça büyük geliyor. Aranızda 18.5'dan 27" e geçen oldu mu?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı XPG yaparak hava akışını çok daha iyi bir sisteme çevirebilirsin. Ayrıca 600W yerine 650W. Kaliteli bir PSU. Bu sistem zaten fiyat/performans olduğu için kaçırmayın hocam. Stoklu bu ürünler, bir youtuber sayfasının sistemi. Düşünmeden alabilirsin.

Katılıyorum fakat 24k seviyelerine DDR4 böyle bir sistem alınabiliyor. Sistem gerçekten güzel fakat emsallerine göre 2000tl den daha avantajlı değil bence. Kasım için ise daha iyi sistemler gelir mi bilmiyorum.

Katılıyorum fakat 24k seviyelerine DDR4 böyle bir sistem alınabiliyor. Sistem gerçekten güzel fakat emsallerine göre 2000tl den daha avantajlı değil bence. Kasım için ise daha iyi sistemler gelir mi bilmiyorum.
Daha avantajlı. Kasım için daha iyisi gelse bile daha fazla fiyatlısı gelicek. Türkiyede yaşıyoruz.

Alınır hocam uzun süre kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…