RTX 4060 Ti 16 GB 2K oyun için alınır mı?

Impalas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da yazdığı üzere 4060 Ti 16 GB 128 bir Gigabyte ekran kartım var 2K veya 3K oynatır mı 4K oynatmaz diye düşünüyorum. Oynarsam ortalama God of War gibi hikaye tabanlı oyunlarda kaç FPS alırım ve ekran kartı çok ısınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2K'da birçok oyunu akıcı şekilde oynuyorum.

dostum zaten 2k 3k kalite diyosun bunlar zaten yinede ekran kartını yoran şeyler büyük ihtimal ekran kartın çok ısınır gibime geliyor.

Performans şu şekilde olur 2K da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aga ozaman olur 60 max 70 derecelerde geziyor ekran kartı benim , kasa mesh bayağ iyi bir kasa ona güveniyorum birazda ısı konusunda fps olarak dlss ray tracig özellikleri ile cyberpunk gibi oyunlarda 90 fps yeterli bence gayet 60 fps üstü ideal alınır ozaman saol youtuba yazınca ekran kartını çıkıyormuş zaten sanırım böyle videolar şimdi öğrendim saol .

Biraz zorlasa sence 3 k kaldırır mı bir de hangi oyunları oynuyorsun kanka 2K için ben hikaye tabanlı oyunlar oynuyorumda.

Hocam ben hep en yüksek ayarda oynarım ve kasma hiç olmadı lakin 3K hakkında bir şey diyemeyeceğim.

2K rahat oynamak için 4070 Super 7900 GRE lazım 4K için 4060 Ti ile oynanmaz 16 GB in bir olayı yok zaten kart 8 GB VRAM'den fazlasini açacak guce sahip değil.

4060 Ti 1080p kartı. Yine de çoğu oyunu oynarsınız ama bazi oyunlarda ayar dusmeniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…