RTX 4060 Ti 16 GB alınır mı?

697548

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum 18k bütçem var. Sıfır bir ekran kartı almak istiyorum.
Sizce bu ekran kartı alınır mı?
Hiç elinde bu ekran kartından olan falan var mı? Çok ısınma yapıyor mu veya başka bir dezavantajı var mıdır?
Bir de Ryzen 5 5600X ile darboğaz yapmaz değil mi?
Veya örnek veriyorum -bu model çok ısınma yapıyor bu ekran kartının Gigabyte modelini al- vb. bir durumdan dolayı önerebileceğiniz farklı bir modeli var mı?
Veya bu ekran kartını alma bütçene biraz ekle bu ekran kartını al diyebileceğiniz bir ekran kartı var mı?
Bir de birkaç arkadaşım ara sıra bu kartlarda bazı oyunlarda drop girdiğini iddia ediyor. Doğru mudur?
Biraz fazla soru sordum sanırım kusuruma bakmayın. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Bütçen 20-22K arasına çıkmazsa alınır güzel kart. Drop girme durumunu da anlamadım açıkçası kusura bakma ve darboğaz da yapmaz hiç bir şekilde.

Galax güzeldir alınır darboğaz ve ısınma yapmaz.

Alına bilir 24gb var ama çok pahalı bütçen buna yetiyorsa alabilirsin oyunlarda ultra açar rahat bir şekilde düşünüyorum
24 GB derken? 4070, 4070 Ti, 4080 bile 24GB değil.

16 GB çok gereksiz bir seçim olur.
Bütçesi 4070'e yetmiyorsa ve sistemimde yükseltmesi gereken başka bir şey yoksa bence çok da gereksiz değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…