RTX 4060 Ti 16 GB alınır mı?

Burak Alaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum üyeleri,

RTX 4060 Ti almayı düşünüyorum hangi marka ve çeşitini almalıyım karar veremedim 19k bütçe var.
İşlemci Ryzen 5 3500X işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama bir sonra ki maaşımda anakartımın desteklediği en üst işlemciyi almayı düşünüyorum.
Anakart MSI Tomahawk B350.
16 GB DDR4 RAM.
Önerileri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Bence önce işlemci sonra ekran kartı değiştirin islemciniz darboğaz yapar onunla.

AMD kullanırım diyorsan seçenekler daha iyi;

RTX serisinden o bütçeye bu kart.

Arkadaşın dediği gibi bütçeniz var ise önce işlemci değiştirerek başlayın ama kıstılı ise ekran kartını alın sonra işlemci alırsınız.

Arkadaşın dediği gibi bütçeniz var ise önce işlemci değiştirerek başlayın ama kıstılı ise ekran kartını alın sonra işlemci alırsınız.

Bence önce işlemci sonra ekran kartı değiştirin islemciniz darboğaz yapar onunla.

Okumanız, yazmanız var mı arkadaşlar.

İşlemci Ryzen 3500X işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama bir sonra ki maaşımda anakartımın desteklediği en üst işlemciyi almayı düşünüyorum.

3500X ile kullandı diye ölmeyecek kaliteli kart alır, maaşla beraber alır bir 5700x3D keyfine bakar.

Senin okuman yazman var mi dostum o ekran kartını takacak test ederken drop yiyecek suçu ekran kartı da bulacak her şeyden once işlemci önemli ekran kartı alınır.

FX 8350'ye 1070, RX 590 takacaktım 590 aldım 720p de kullanıyordum. Darboğaz var diye ölünmüyor arkadaşlar merak etmeyin bir sonraki maaşta değişeceğim demiş zaten? Şu an 2600X ve 2 k ekranla keyfi keder oyun oynuyorum neden 7800XT almak varken 4060, 4060 Ti bütçesine kadar kıssın kendini.
Üstelik aralık ayındayız. Bir sonraki aya asgari ücret zammı, %25 stopaj söylentisi var zam geldiği zaman sağlam gelecek. Bu fiyatlar indirimle zor buluruz.

15 civarlarına denk getirebilirsen alınır. Artık oyunların optimizasyonu öyle bir hal aldı ki 8 GB VRAM yetmeyebiliyor güncel oyunlarda. Aslında 7700 XT'de güzel ama DLSS 3, FG varken tercih etmezdim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…