RTX 4060 Ti 16 GB için işlemci önerisi

mustafa ejder

Decapat
Daha fazla  
MSI 4060 Ti 16 GB ekran kartım var 32 GB RAM var AM5 dizdim şu an kullandığım işlemcim Ryzen 5 7500F. Oyunlarda aldığım FPS beni tatmin etmiyor. Darboğaz yapmayacak, güçsüz kalmayacak, tam performans verecek işlemci önerisi.

MSI 4060 Ti 16 GB ekran kartım var 32 GB RAM var AM5 dizdim şu an kullandığım işlemcim Ryzen 5 7500F. Oyunlarda aldığım FPS beni tatmin etmiyor. Darboğaz yapmayacak, güçsüz kalmayacak, tam performans verecek işlemci önerisi.

7800x3d dışında işlemci farkını görebileceğin bir işlemci yok gibi duruyor. İşlemcin gayet yeterli o kart için ve 32mb l3 ön belleği var. 1080P oyunculuk için fazlasıyla yeterli.

Bir örnek verir misin oynadığın oyunda kaç fps umuyorsun ve kaç alıyorsun.

7500F 1080p'de ucundan 4070 Ti bile besliyor. Kartınızla darboğaz yapması için 720p'nin bile altında oynamanız gerek.

7500F 1080p'de ucundan 4070 Ti bile besliyor. Kartınızla darboğaz yapması için 720p'nin bile altında oynamanız gerek.

İşlemci gücü isteyen cs-valorant tarzı oyunlar oynuyor olabilir 7800x3d tarzı yüksek l3 önbellekli işlemcilerden alırsa fpsleri artar bayağı.

Oynadığınız oyunlar hangileri? İşlemciye kıyasla güçsüz kalan parça ekran kartınız.

Oynadığınız oyunlar hangileri? İşlemciye kıyasla güçsüz kalan parça ekran kartınız.
Rust,steam pubg, csgo, valorant, gta5

7500F'nin bu karta darboğaz yapma ihtimali yok.

Ben darboğaz yapıyor demedim ki sadece ekran kartıyla beraber tam performans veren bir işlemci var mı diye sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı