K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #11 TheForment dedi: Hocam Afterburner'dan kullanımlara bakabilir misiniz %kaç işlemci ve ekran kartı. Genişletmek için tıkla... %30 civarı gpu %45 civarı işlemci Xergeon dedi: 2K sanal çözünürlük yapıp ayarları da Ultra'ya çekerek yükün büyük kısmını ekran kartına vererek darboğazı azaltabilirsiniz. İşlemciniz yetersiz. Genişletmek için tıkla... Anladım deneyeceğim teşekkür ederim.
TheForment dedi: Hocam Afterburner'dan kullanımlara bakabilir misiniz %kaç işlemci ve ekran kartı. Genişletmek için tıkla... %30 civarı gpu %45 civarı işlemci Xergeon dedi: 2K sanal çözünürlük yapıp ayarları da Ultra'ya çekerek yükün büyük kısmını ekran kartına vererek darboğazı azaltabilirsiniz. İşlemciniz yetersiz. Genişletmek için tıkla... Anladım deneyeceğim teşekkür ederim.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.189 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #12 KemoHisa dedi: Anladım deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra sonuçları yazarsanız tekrar bir göz gezdirebiliriz.
KemoHisa dedi: Anladım deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra sonuçları yazarsanız tekrar bir göz gezdirebiliriz.