RTX 4060 Ti 16 GB, R5 5600 alınır mı?

Sizin kullanımla alakalı bir durumdur. Kioxia ve MLD en iyi SSD markalarındandır.
Arkadaşım benim gibi formatla uğraşmaz ama ona geçen format attığımda hız testi yaptım. MLD kullanıyor kendisi. 3300 hız yerine yeni format atmama rağmen 2000 gibi hız gördüm. Ayrıca ben benim ssd sağlığımı ilk senede 70 seviyesine geldiğini gördüm. İlk sene 2 veya 3 format atmıştım. Kullanımla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca benim kullandığım SSD 512 gb lık model. İlk seneler 800 MB/s yazma hızı görürdüm 1600 yerine ve dolu olmamasına rağmen. Şimdi 57 iken hız düşmesi görmüyorum ve SSD dolu haldeyken. En iyi marka olduklarını sanmıyorum.

Sizin sorun yaşamanız kaliteli markalar olduklarını değiştirmiyor.

Sizin sorun yaşamanız kaliteli markalar olduklarını değiştirmiyor.

Orta seviye kalitedeler. En azından benim gördüğüm modeller. Zaten fiyatına göre normal bir kaliteye sahip. Asıl kaliteli olanlar Samsung EVO serisindekiler ki onlarda bile kronik sorunlu var.

2K için yeterli değil 4060 Ti
Nasıl hocam 4060 Tİ nasıl yetersiz? ben 16gb olan versiyonu için konuşuyorum. Geç cevap için herkesten özür diliyorum bu arada.

Hocam 1080P'de oynayacaksanız 16 GB 4060 alınmaz onun yanında bu fiyat bandında AM5 sistemler var hem geleceğe yatırım olur hem de performansı DDR4 anakartlara göre daha fazla.
Hocam 2k oynayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…