RTX 4060 Ti 8 GB 2K oynatır mı?

Sinan5356

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar R5 7600X 4060 Ti'lı sistemim var. Soru başlıktaki gibi, hem Xbox hem PC için 2K bir monitör alsam 4060 Ti beni üzer mi? Orta ayarlarda bile 1080P'den daha iyi gözükeceğini düşünüyorum ama emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

Youtube oyun testlerine baktığımızda gayet rahat 2K oynatabildiği gözüküyor. En azından günümüz oyunları için.

Merhaba arkadaşlar R5 7600X 4060 Ti'lı sistemim var. Soru başlıktaki gibi, hem Xbox hem PC için 2K bir monitör alsam 4060 Ti beni üzer mi? Orta ayarlarda bile 1080P'den daha iyi gözükeceğini düşünüyorum ama emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

2K Frame Generation ve DLSS ile oynarsın fakat 2K da 8 GB VRAM sorun çıkartabilir Hogwarts Legacy, RDR2 gibi oyunlarda onun için 4060 Ti alacaksanız 16 GB olması gerektiğini düşünüyorum hele 2K da.

YouTube oyun testlerine baktığımızda gayet rahat 2K oynatabildiği gözüküyor. En azından günümüz oyunları için.

Evet, Cyberpunk'ı bile rahatça oynatıyor ama kararsızım. 2K IPS bir monitör için de rahat 7-8 bin TL gerekiyor. Sanırım 1080P'den devam edeceğim.

2K Frame Generation ve DLSS ile oynarsın fakat 2K da 8 GB VRAM sorun çıkartabilir Hogwarts Legacy, RDR2 gibi oyunlarda onun için 4060 Ti alacaksanız 16 GB olması gerektiğini düşünüyorum hele 2K da.

4060 Ti'ım zaten var. Sadece oynatır mı diye sordum

Evet, Cyberpunk'ı bile rahatça oynatıyor ama kararsızım. 2K IPS bir monitör için de rahat 7-8 bin TL gerekiyor. Sanırım 1080P'den devam edeceğim.

4060 Ti'ım zaten var. Sadece oynatır mı diye sordum

Asus TUF VG27WQ kullanıyorum. 1080p den 2K ya geçince farkı anlarsın. Hem FHD monitörü de 2. ekran olarak kullanmış olursun. Karar senin.

4060 Ti'ım zaten var. Sadece oynatır mı diye sordum.

Pardon yanlış anlamışım kusura bakmayın. Dediğim gibi VRAM 8'i geçmezse Frame Generation DLSS açık halde oynarsın.

ASUS TUF VG27wq kullanıyorum. 1080P'den 2K ya geçince farkı anlarsın. Hem FHD monitörü de 2. ekran olarak kullanmış olursun. Karar senin.

Cevaplarınız için teşekkürler, sanırım şimdilik geçemeyeceğim hem yeni monitör alsam ikinciyi koyacak yerim yok hem de 8K şu an yüksek geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı