RTX 4060 Ti 8 GB alınır mı?

MSHD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K
Sadece alınır mı? Konusuna bakıyorum yorumlar size kalmış şimdiden teşekkürler.

Zaten 1080p için alacağım galax alcağım yüksek ihtimalle.
hocam bütçe biraz çıkarılıp 7700xt alınabilir. Hem VRAM sıkıntısıda çekmezsiniz. Ha 4060ti alınır mı alınabilir ama ben olsam biraz daha koyup 7700xt alırdım

arttırabilirseniz:

ben amd ekran kartlarından driver sorunları nedeniyle korkuyorum yani hiç deneyimim de yok bütçe artırmam zor gibi ama o sorunlar düzeltildi ise düşünebilirim

@Prince Zuko hala amd ekran kartlarında sorun var mı?

ben amd ekran kartlarından driver sorunları nedeniyle korkuyorum yani hiç deneyimim de yok bütçe artırmam zor gibi ama o sorunlar düzeltildi ise düşünebilirim

yok hocam 7000 serisinde o hatalar kalmadı.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Değişiyor hocam kimisinde sorun oluyor kimisinde olmuyor ben şuan ROG model RX 6750 XT kullanmaktayım bir sorun yaşamadım.

peki bana tam sorun çıkmayacak model önerir misiniz? ben pek amd kartları ile haşır neşir değilim sorun çıkarmayacak model lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…