Prince Zuko Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 178 2 Kasım 2024 #11 ElderAssassin dedi: Değişiyor hocam kimisinde sorun oluyor kimisinde olmuyor ben şuan ROG model RX 6750 XT kullanmaktayım bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun amd kartlarına özgü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her aldığınız nvidia kartın %100 hatasız çıkma ihtimali olmadığı gibi bununda yok MSHD dedi: peki bana tam sorun çıkmayacak model önerir misiniz? ben pek amd kartları ile haşır neşir değilim sorun çıkarmayacak model lazım Genişletmek için tıkla... Rx 7700xt herhangi bir sorun yapmaz.
ElderAssassin dedi: Değişiyor hocam kimisinde sorun oluyor kimisinde olmuyor ben şuan ROG model RX 6750 XT kullanmaktayım bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun amd kartlarına özgü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her aldığınız nvidia kartın %100 hatasız çıkma ihtimali olmadığı gibi bununda yok MSHD dedi: peki bana tam sorun çıkmayacak model önerir misiniz? ben pek amd kartları ile haşır neşir değilim sorun çıkarmayacak model lazım Genişletmek için tıkla... Rx 7700xt herhangi bir sorun yapmaz.
M MSHD Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #12 Prince Zuko dedi: Bu sorunun amd kartlarına özgü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her aldığınız nvidia kartın %100 hatasız çıkma ihtimali olmadığı gibi bununda yok Rx 7700xt herhangi bir sorun yapmaz. Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak amd ryzen 8400f 6 çekirdek l3 16mb 4700mhz ile darboğaz yapma ihtimali var mı ve 600w psu yeter mi?
Prince Zuko dedi: Bu sorunun amd kartlarına özgü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her aldığınız nvidia kartın %100 hatasız çıkma ihtimali olmadığı gibi bununda yok Rx 7700xt herhangi bir sorun yapmaz. Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak amd ryzen 8400f 6 çekirdek l3 16mb 4700mhz ile darboğaz yapma ihtimali var mı ve 600w psu yeter mi?
Prince Zuko Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 178 2 Kasım 2024 #13 Hocam yapmaz fakat daha almadıysanız 7500f almanız daha iyi olacaktır. 600w az çok yeterli olacaktır.
Hocam yapmaz fakat daha almadıysanız 7500f almanız daha iyi olacaktır. 600w az çok yeterli olacaktır.
M MSHD Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #14 Prince Zuko dedi: Hocam yapmaz fakat daha almadıysanız 7500f almanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... bende keşke alsaydım dedim ama aldım maalesef apcak bişi yok sağol iyi günler .)
Prince Zuko dedi: Hocam yapmaz fakat daha almadıysanız 7500f almanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... bende keşke alsaydım dedim ama aldım maalesef apcak bişi yok sağol iyi günler .)
Prince Zuko Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 178 3 Kasım 2024 #15 MSHD dedi: bende keşke alsaydım dedim ama aldım maalesef apcak bişi yok sağol iyi günler .) Genişletmek için tıkla... Kafanıza takmayın hocam çokta önemli değil iyi günler
MSHD dedi: bende keşke alsaydım dedim ama aldım maalesef apcak bişi yok sağol iyi günler .) Genişletmek için tıkla... Kafanıza takmayın hocam çokta önemli değil iyi günler