Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor.
Çözüm Jagren 9 Aralık 2024 Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş.
Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş.
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #51 Ayaz K dedi: O zaman mining olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Ne olabilir peki? Artı 0 Eksi
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #52 Jagren dedi: Ne olabilir peki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok ihtimal var. Eğer her şeyin güncelse sorun sistemsel bile olmayabilir. Bu arada anakart BIOS'unu güncelledin mi? Artı 0 Eksi
Jagren dedi: Ne olabilir peki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok ihtimal var. Eğer her şeyin güncelse sorun sistemsel bile olmayabilir. Bu arada anakart BIOS'unu güncelledin mi?
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #53 Ayaz K dedi: Dediğim gibi çok ihtimal var. Eğer her şeyin güncelse sorun sistemsel bile olmayabilir. Bu arada anakart BIOS'unu güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... Bugünlük şansım olmadı yarın yapacağım. Artı 0 Eksi
Ayaz K dedi: Dediğim gibi çok ihtimal var. Eğer her şeyin güncelse sorun sistemsel bile olmayabilir. Bu arada anakart BIOS'unu güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... Bugünlük şansım olmadı yarın yapacağım.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #54 Jagren dedi: Bugünlük şansım olmadı yarın yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İyi geceler. Artı 0 Eksi
Jagren dedi: Bugünlük şansım olmadı yarın yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İyi geceler.
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #55 Ayaz K dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler. Ayaz K dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Şu an boot failure detected hatasıyla karşılaştım PC açılmıyor. Son düzenleme: 9 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Ayaz K dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler. Ayaz K dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Şu an boot failure detected hatasıyla karşılaştım PC açılmıyor.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #56 Jagren dedi: İyi geceler. Şu an boot failure detected hatasıyla karşılaştım PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Intel XMP açınca sık karşılaşılan bir hata. Oradaki diğer seçenekleri söyler misin? Artı 0 Eksi
Jagren dedi: İyi geceler. Şu an boot failure detected hatasıyla karşılaştım PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Intel XMP açınca sık karşılaşılan bir hata. Oradaki diğer seçenekleri söyler misin?
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #57 Ayaz K dedi: Intel XMP açınca sık karşılaşılan bir hata. Oradaki diğer seçenekleri söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hallettim onu ama BIOS ekranı açınca PC çöküyor. Bilgisayarcıya götüreceğim. Bilgisayarcıya götüreceğim. Artı 0 Eksi
Ayaz K dedi: Intel XMP açınca sık karşılaşılan bir hata. Oradaki diğer seçenekleri söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hallettim onu ama BIOS ekranı açınca PC çöküyor. Bilgisayarcıya götüreceğim. Bilgisayarcıya götüreceğim.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #58 Jagren dedi: Hallettim onu ama BIOS ekranı açınca PC çöküyor. Bilgisayarcıya götüreceğim. Bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Jagren dedi: Hallettim onu ama BIOS ekranı açınca PC çöküyor. Bilgisayarcıya götüreceğim. Bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin.
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #59 Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş. Son düzenleme: 11 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #60 Jagren dedi: Teşekkürler iyi akşamlar. Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Jagren dedi: Teşekkürler iyi akşamlar. Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.