Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor.
Çözüm Jagren 9 Aralık 2024 Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş.
Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar. Ayaz K dedi: Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dün götürdüm bilgisayarcıya sıvı soğutucu bozukmuş.
KS KS Jagren Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #61 Ayaz K dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Geldi bilgisayar eskisi gibi her şey için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ayaz K dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Geldi bilgisayar eskisi gibi her şey için teşekkürler.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #62 Jagren dedi: Geldi bilgisayar eskisi gibi her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek. İyi günler. Artı 0 Eksi
Jagren dedi: Geldi bilgisayar eskisi gibi her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek. İyi günler.